Betingelser

Hvad er inkluderet i lejen

– Anviste priser inkluderer en halv dags leje i hverdage inkl. op- nedpakning, herunder forbrug og slitage, samt påkrævet bemanding, klargøring, slutrengøring og faciliteter efter aftale. Omfatter lejen brug af teknisk udstyr så som lyd- og lysanlæg skal man påregne lejegebyr for dette. Ønskes jeres arrangement at blive publiceret, gør vi det på Musikværkets Facebook-side, inkl. evt. links til jeres sider og jeres billetsalg.

– Ved weekend- og heldagsarrangementer, samt aftaler om flere dages leje, kontakt venligst administration for aftale for en samlet pris.

– Musikværkets tekniske inventar må kun betjenes af professionelle teknikere og Fazioli-flyglet må som udgangspunkt bruges af professionelle musikere. Musikværket har mulighed for at stille teknikker til rådighed efter aftale.

– Der tilbydes opstilling af stole og borde efter lejers ønsker.

– Opstillinger må ikke belægge flugtveje. Det er arrangørs ansvar at brandplaner overholdes.

– Udlejers anvisninger under lejen skal altid følges.

typer af Arrangementer

Musikværkets rammer giver mulighed for mange typer arrangementer. Det gælder mødeaktiviteter, små intimkoncerter, foredrag, workshops, udstilling, venues og store koncerter.

Har du en god ide til et arrangement, så tøv ikke med at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at leje ad flere omgange. Flere foreninger gør allerede dette. Kontakt os og lad os lave en god aftale omkring dette.

Musikværket åbner med glæde dørene for alle type kulturelle arrangementer. Kontakt os og lad os høre hvilket arrangement du overvejer at leje til.

Vi lejer som udgangspunkt ikke ud til private, herunder private fester. Men er du i tvivl om hvorvidt dit kommende arrangement falder ind under den kategori, så tøv ikke med at kontakte os.

Ja – det gør vi. Lige nu holder vi arrangementer en fredag hver måned kaldes FRI FREDAG. Her er det muligt at starte weekenden med kollegaer og venner og høre en lokal musiker eller band. Se efter FRI FREDAG på vores forside, samt på Facebook.

Det er bestemt muligt. Vi elsker kunst. Vi har som udgangspunkt ikke bemanding til at holde øje med det udstillede og i hverdagene sker der som ofte aktiviteter i vores sale. Det betyder at det som ofte er smartest at have noget hængene på vores væge og i mindre grad have noget udstillet i montre. Men – kontakt os. Vi er med på lidt af hvert og hjælper gerne med at sælge et af dine værker, hvis du sætter prisskilt på.

Vores priser afspejler markedspriserne. Bemærk at det ved aftale om leje ofte betyder at en eller flere personer fra Musikværket skal være til stede under arrangementet. Derudover råder vi over professionelt lys- og lydudstyr samt andre lækre faciliteter. Dog tager vi ikke leje for noget som man ikke skal bruge, hvilket gør at vi finder vores priser rimelige i forhold til andre aktører på markedet.

Det må man desværre ikke. Til gengæld sørger vi for besværet med at købe ind til arrangementet, holder drikkevarer på køl, samt returnerer evt. ubrudte flakser m.v. Vores barsalg er Musikværkets eneste indtægt til drift af huset, hvilket Musikværkets Venner står for.